Få ordning på din ekonomi 2016

få ordning på din privatekonomi

Så här på nya året kan det vara bra att uppdatera dina kunksaper om din privatekonomi. Här på bästaräntan.net kan du jämföra sparräntor på sparkonton för att du ska få tjäna pengar och få mer över varje månad och år. Förutom att vi är en jämförelsesajt så har vi också många bra tips för dig om ekonomi och sparande.

Passa på att titta igenom de artiklar vi skrev 2015 för att uppdatera dina kunksaper. I artiklarna nedan kan du får tips på hur ränta på ränta effekten kan skynda på ditt sparande. Läs också om hur du ska göra i år 2016, ska du amortera eller spara pengar? Och sist har du en artikel som berättar hur du ska tänka nu när det är 2016, vilket sparkonto ska du välja?

Där har du några riktigt bra inlägg att läsa för att förbättra din ekonomi. Till sist är det även bra om du har koll på vad insättningsgaranti är för något.

Tycker du det är klurigt att öppna sparkonto så kan du följa guiden om hur du öppnar sparkonto här.

Vi på bästa räntan hoppas du får mer pengar över 2016 och att du får råd att unna dig extra med den ränta som blir överskott på! Slutligen har vi ett tips på en portal som handlar om allt som rör spara och placera pengar. Lycka till!

Lämna en kommentar